Миро Киряков - аниматор и диджей. Детски партита и рожден ден



С какво да зарадваме детето си ако не с щуро парти за рожден ден или имен ден? Естествено всеки родител желае детето му на този ден да изживее незабравими емоции. 
В сравнение с миналите години, когато единственото място за детските рождени дни беше у дома, днес разнообразието е голямо. 
Много популярни днес са тържествата в детските центрове, но не винаги родителите имат финансовата възможност за това, а и в повечето случаи децата свързват хубавата игра не с интериора, а с личностите които срещат. 
Все пак ако искате партито на вашия малчуган да се превърне в истински купон има и друго решение. За улеснение на загрижените родители, които се затрудняват в подготовката и организацията на важния ден, голяма скорост и  популярност набира използването на аниматор. Предимството, е че той ще ви посети, независимо дали сте в апартамент, заведение или дори на двора на вашата къща, важно е детето Ви да е щастливо от хубаво организирания детски празник.
Рожденият ден трябва да е забавен и интересен и да остане незабравим момент за Вашия малчуган. Именно тук се намесвам аз – бате Миро, като поема грижите относно забавлението на „малките” гости, които често са доста на брой. Притеснение на много от родителите е, че децата са на различни възрасти, но аз ще организирам различни игри и занимания за тях, така, че на всички да им е интересно. По време на празника целта е да се поддържа приятната емоция и да се насочва детската енергия, а игрите да са съобразени с възрастта на участниците.
Какво е нужно за едно незабравимо парти -  музика, балони, конфети, танци, светлинни ефекти и не на последно място щури снимки от купона. Всичко зависи от настроението. Освен това родителите могат да се наслаждават на радостта на своите деца без да се притесняват от нищо, най – вече, защото малките палавници са заети с игрите.